Ondanks de zeer natte laatste 2 maanden is onze aannemer, De Klerk bouw, er toch in geslaagd de sporthal waterdicht te krijgen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de afwerking binnen en zijn bijvoorbeeld de vloerpotten om de gym toestellen aan vast te zetten de afgelopen week geplaatst. Het buitenterrein wordt op dit moment ook aangepakt, in opdracht van de gemeente wordt nieuwe afwatering, straatwerk en bijbehorende zaken uitgevoerd. Ook de verbouw van de kantine van onze buur HKC vordert gestaag en beide partijen kijken er dan ook naar uit om in goede samenwerking de sport in Boven Hardinxveld een impuls te geven. Wij hopen spoedig op de website te kunnen melden wanneer de officiële opening zal zijn, dit zal in combinatie worden gedaan met festiviteiten die HKC wil laten plaatsvinden om de opening van de vernieuwde kantine met de sponsoren en alle leden te vieren.

Categorieën Nieuws