In het gemeentehuis is de overeenkomst getekend tussen de gemeente en Stichting Sportvoorzieningen Boven-Hardinxveld die de bouw van een nieuwe sporthal in Boven-Hardinxveld mogelijk maakt.

Wethouder Benhard van Houwelingen van de gemeente Hardinxveld-Giessendam en Frank Koppelaar en Erik Kraaijeveld van de Stichting Sportvoorzieningen Boven-Hardinxveld zetten hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst. Wethouder Benhard van Houwelingen: “Met deze ondertekening hebben we wederom een stap in de goede richting gezet. De komende tijd gaan we hard aan de slag met de voorbereidingen”. Het voorontwerp bestemmingsplan ligt inmiddels ter inzage. De stichting gaat aan de slag met de uitwerking van de bouwplannen. Voorzitter Frank Koppelaar Stichting Sportvoorzieningen Boven Hardinxveld vult aan: “Het is nu aan de samenwerkingspartners om verdere stappen te zetten en invulling te geven aan dit mooie plan”.

Categorieën Nieuws