Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank met de Rabo ClubSupport-actie clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Stichting SSBH gaat de opbrengst gebruiken voor nieuwe (multifunctionele) sport- en spelmaterialen, om de gebruikers van de hal lang, prettig en gevarieerd te laten sporten. Korfbalvereniging HKC wil de opbrengst van de campagne besteden om nog een breder sportaanbod aan te kunnen bieden, daarvoor wil HKC graag een buitentoestel voor De Werf aanschaffen.

Stemmen kan via de Rabo App of op www.rabobank.nl/clubsupport

Vanaf 4 oktober tot 25 oktober kun je als lid van de Rabobank op ons stemmen.

Bekendmaking van de uitslag is van 1 t/m 14 november 2021

Categorieën Nieuws