Na een lange periode van gesprekken voeren met gemeente, deelnemende partijen en toekomstige gebruikers is het dan zo ver. De grondwerkzaamheden zijn in volle gang en op 15 oktober hoopt De Klerk Bouw de eerste paal te kunnen slaan voor de nieuwbouw van de sporthal in opdracht van de SSBH en tevens de verbouw en uitbreiding van de HKC kantine. Om 15.00 zullen wethouder van Houwelingen en oud-wethouder Kraaijeveld de eerste paal slaan.

Een ieder die interesse heeft is welkom vanaf 14.45 waar we het slaan van de eerste paal zullen aanschouwen en dit aansluitend zullen vieren met een drankje.

Als e.e.a. volgens planning verloopt zal het gehele project in het 2e kwartaal van 2016 worden opgeleverd en heeft Boven Hardinxveld een heuse sporthal. Interesse in huur van de hal, stuur dan een email aan: secretariaat@ssbh.nl

Categorieën Nieuws