Inmiddels is door De Klerk Bouwbedrijf gestart met de bouw van de nieuwe sporthal in Boven-Hardinxveld en als alles volgens planning verloopt zal deze bouw in april 2016 worden afgerond. Scholen en sportverenigingen zullen van deze sporthal gebruik gaan maken en een lang gekoesterde wens voor Boven-Hardinxveld gaat hiermee in vervulling. Deze sporthal zal uiteraard ook een naam krijgen, waarvoor de eigenaar van de sporthal, Stichting Sportvoorzieningen Boven-Hardinxveld (SSBH) een prijsvraag heeft uitgeschreven.

Iedereen wordt uitgenodigd mee te doen aan deze prijsvraag en zijn of haar naam uiterlijk 15 januari 2016 door te geven aan SSBH en wel naar e-mail secretariaat@ssbh.nl. Voor de winnaar van deze prijsvraag is er een leuke prijs beschikbaar. De inzendingen zullen worden beoordeeld door een deskundige jury, welke onder voorzitterschap staat van Dick de Jong (o.a. lid van de Straatnamencommissie in Hardinxveld-Giessendam en bestuurslid van de Stichting Dorpsbehoud).

Categorieën Nieuws