Stichting Sportvoorzieningen Boven-Hardinxveld (SSBH) doet voor het eerst mee met Rabo ClubSupport (voorheen Rabo Clubkas).

 Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank een deel van haar winst in lokale clubs, stichtingen en verenigingen. Rabobank Merwestroom, waar onze regio onder valt, stelt dit jaar € 100.000,- beschikbaar om te verdelen.

Alle leden van de Rabobank worden vanaf 27 september uitgenodigd om te stemmen voor hun favoriete clubs, stichtingen en verenigingen. Als je al lid bent van de Rabobank hoeft je op dit moment niets te doen.

Als je wel een rekening hebt bij de Rabobank maar nog geen lid bent moet je nu in actie komen om straks een stem voor SSBH te kunnen uitbrengen! Je hebt nu de kans om je (gratis en zonder verplichtingen) aan te melden als lid van de Rabobank. Vraag nu je Rabobank Lidmaatschap aan!

Lid worden kan via onze website: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

Ieder Rabobank-lid in onze regio mag op SSBH stemmen! Vergeet dus niet je buren, familie en vrienden te vragen om vanaf 27 september t/m 11 oktober te stemmen op SSBH!

Categorieën Nieuws